Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.worldvision.dk.

Worldvision.dk drives og ejes af Seo Service®, Cvr.nr: 37425389

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Cookies & Privatpolitik

1. Cookies på Worldvision.dk

På Worldvision.dk anvender vi cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Worldvision.dk forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Når du besøger Worldvision.dk eller en af vores undersider, modtager din computer automatisk en eller flere cookies. Worldvision.dk stiller ikke krav om, at dit udstyr skal acceptere cookies. Hvis du ikke ønsker cookies, kan du se, hvordan du helt eller delvist undgår dem her.

2. Hvad er en cookie

En cookie er en lille datafil som Worldvision.dk gemmer på din computer, for at vi kan genkende computeren næste gang du besøger os. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Læs mere om cookies på minecookies.org og på Wikipedia.

En cookies levetid afhænger af, hvad den skal bruges til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker for dit besøg på Worldvision.dk, andre eksisterer, indtil de bliver slettet. Se hvordan du sletter dine cookies her.

3. Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her kan indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.1 Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Worldvision.dk bruger i nogle tilfælde tredjepart services for udføre en given opgave. Dine personoplysninger afgives dog aldrig til tredjepart.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Ifølge EU Persondataforordningen, da har du ret til at få dine data slettet. Kontakt da vores dataansvarlige på info(@)seosem.services.

4. Handelsbetingelser

Ved køb af links/profiler på Worldvision.dk – gælder Seo Services generelle handelsbetingelser.