For at benytte Worldvision.dk kræver det at du opretter en profil. Når du er oprettet, da kan du oprette ligeså mange firmasider og links du ønsker under din profil – jvnf. de pakker du køber.

1. Opret Profil

For at benytte Worldvision.dk kræver det en profil. Det er nemt og hurtigt at oprette en profil. Alt det kræver, er navn, e-mail og telefonnummer.

Derefter er du klar til at tilføje én eller flere virksomheder/hjemmesider mm. Du håndterer din eller dine tilføjede firmaer/hjemmesider under din profil. Så det er altid nemt og overskueligt.

2. Tilføj Din Virksomhed


Det er let at oprette din virksomhed på Worldvision.dk. Du skal blot udfylde dine virksomheds informationer, link til hjemmeside/webshop. Vælg hvilken pakke du ønsker. Her kan du vælge mellem 6 pakker an på hvilken synlighed du ønsker, samt hvor mange virksomheder/links du ønsker at tilføje.

Du kan til enhver tid opgradere eller købe en ny pakke, så du kan tilføje flere virksomheder/links.

3. Mere Synlighed og Flere Kunder

Med en virksomheds eller hjemmeside profil på Worldvision.dk, skaber du mere synlighed og interesse omkring din virksomhed og hjemmeside.

Din virksomhed og hjemmeside vil få nogle indflydelsesrige gode backlinks fra vores side, som giver god trafik, kunder og Google linkjuice.

Opret Firma Link