Er du ny til betting, kan du i denne artikel læse mere omkring, hvilke muligheder du har for at spille på Premier League.

Premier League er verdens mest populære fodboldliga, og den er i konstant fremgang. Millioner af mennesker følger hver weekend med, når bolden ruller i verdens bedste liga. Det betyder også, at der bliver placeret tonsvis af sportsvæddemål fra fans, der gerne vil tilføje ekstra action til kampen. Her kan du læse mere om dine muligheder for at spille på Premier League.

Kilde: Unsplash

Forskellige spilmarkeder

Først og fremmest er det vigtigt at sætte sig ind i de forskellige spilmarkeder. Bookmakere tilbyder odds på stort set alt, når det kommer til Premier League. Det handler derfor om at holde tungen lige i munden, når du udvælger dine spil.

Generelt kan spilmarkederne deles op i to særskilte kategorier. Den ene er langtidsvæddemål, hvor du spiller på eksempelvis vinderen af ligaen, hvem der ender i Top 4, eller hvem der bliver topscorer. Den anden kategori er hvor du spiller på enkelte kampe.

Hvem vinder Premier League i år?

Et af de mest populære spil er at spille på titelvinderen. Liverpool vandt sensationelt Premier League i sidste sæson, og spillerne kunne derfor fejre klubbens første mesterskab i 30 år. Det gjorde de i suveræn stil, og der var  aldrig rigtig tvivl om udfaldet.

Kilde: Pexels

Det er der i og for sig heller ikke i denne sæson, hvor Manchester City har lagt sig i front, og senest smadrede de Joachim Andersens Fulham med 3-0. De har sæsonen igennem set meget stærke ud, og chancerne skulle være gode for, at de vinder trofæet tilbage. De er hvert fald klare favoritter, når vi undersøger markedet for Premier League odds. Her giver de odds 1.002 på at vinde ligaen. Meget skal således gå galt for Guardiola og co., hvis de ikke står med trofæet, når sæsonen er slut.

Hvem bliver Premier Leagues topscorer?

Ser vi på ræset om topscorertitlen, er der dog mere spænding om udfaldet. Tottenhams Harry Kane, Liverpools Mohamed Salah og Manchester Uniteds Bruno Fernandes ligner alle gode bud på en topscorer. Det er hvert fald dem, der ligger i toppen af topscorerlisten. Ser vi på outsiderne, finder vi ligeledes nogle spændende kandidater, eksempelvis Leeds-angriberen Patrick Bamford, som er en af dem, vi skal holde ekstra godt øje med i denne sæson. Også koreanske Son Heung-Min fra Tottenham kan overraske.

Odds på enkelte kampe

Der findes mange forskellige typer af væddemål, når det kommer til spil på individuelle fodboldkampe. De mest populære muligheder er kampvinder og asian handicap.

Ved kampvinder spiller du på det endelige udfald af kampen. Der kan i alt være tre udfald. Sejr til hjemmehold, uafgjort eller sejr til udehold.

Asian handicap er, når du spiller på, at et hold vinder med x antal overskydende mål. Dette væddemål har været godt at bruge på Manchester Citys kampe i denne sæson, da de ofte har vundet deres kampe med mere end 1-0. Ofte har vi set dem vinde både 2-0 og 3-0, og det står efterhånden klart for de fleste, at City er det bedste hold i Premier League.

Så du har altså masser af muligheder for at få ekstra spænding med Premier League i år, både hvis du ser på de enkelte kampe, eller hvis du ser mere langsigtet. 

Besvar