Slagter Panduro

Overskriften siger meget, og hvis man skal lytte efter hvad kunderne siger, ja så passer den!

Hos Slagter Panduro i Hjallerup (v/ Hjallerup Slagtehus) har de ifølge de Nordjyske kunder den bedste helstegt pattegris i Nordjylland.

“Jeg har aldrig set noget lignende” udtaler marketings eksperten Steen M. Nielsen, og fortsætter “Normal vil der altid være nogle middelmådige kunde udtalelser af kvalitet eller andet, men det er der ikke ved Slagter Panduro, her er alle anmeldelser i top”. Hvilket han understreger er meget sjældent, og nærmest aldrig set før.

Kunderne elsker den helstegte pattegris

Kunderne er derfor helt vilde med Slagter Panduros Helstegte Pattegris, her er bare en håndfuld af det kunderne siger:

“Det er det allerbedste gris jeg nogensinde har smagt! Vi har serveret det til 3 fester… og alle har rost kødet til skyerne!
Så herfra må slagter Palle Panduro have de bedste anbefalinger.
PS. Der er rigeligt mad” – Lone

“Har i dag fået helstegt pattegris med tilbehør fra jer.. Jeg har KUN ros tilovers! Det var virkelig god mad og en fantastisk service. Kan kun anbefale at bestille mad hos jer!” – Mikkel

“Kan give mine varmeste anbefalinger til Palle og co. Fantastisk flot gris og salatbuffet. Frisk og lækkert. Stor fornøjelse for alle at se den flotte gris og udskæringen af den. Et show i sig selv. Tak for at give vores gæster en skøn oplevelse. Ringer om 6 år når vi skal have næste konfirmation” – Christina 

“Fik helstegt gris med tilbehør på lygten på til vores sommerfest den 29. Juni.
Kan ikke huske jeg før har fået så lækkert mad med alt tilbehør. Kan virkelig anbefales. Skal helt sikkert have fra dem igen” – Tina

“Vi fik i går en fantastisk dejlig og ikke mindst mør pattegris fra jer med skønt og velsmagende tilbehør. Både os og vores gæster var vildt begejstrede og også for dig som person Palle. Tak fordi du gjorde vores fest til noget særligt .De bedste anbefalinger herfra” – Helle

Helstegt pattegris og meget mere

Hos Slagter Panduro, behøver menuen ikke kun bestå af helstegt pattegris. Faktisk tværtimod. Den helstegte pattegris serveres nemlig med stort salatbar med over 13 varianter, samt flutes og kartofler, hvor man kan vælge mellem flere slags. Du kan også supplere den helstegte pattegris med helstegt lam eller helstegt kalvefilet. Så mulighederne er mange hvis man vil holde fest. Så som Panduro siger; “Skal festen være i top – Så ring panduro op”.

Se mere på slagterpanduro.dk

Besvar