HALV PRIS PÅ ALLE LINKBUILDINGS PAKKER. FÅ FX 12 MÅNEDERS GULD PROFIL FOR KUN 60 KRONER. BEGRÆNSET PERIODE.

Gulvafslibning er en proces der fornyer dit trægulv

Gulvafslibning er en proces der fornyer dit trægulv

Hvad menes med en gulvafslibning? Gulvafslibning er en proces der foretages når der skal en ny overfladebehandling på et trægulv. Gulvafhøvling og gulvafslibning forveksles ofte, men er to helt forskellige ting. Når der udføres en gulvafslibning bruges en gulvslibemaskine hvorpå der er monteret sandpapir, som i flere processer afsliber og fjerner den gamle overfladebelægning med olie, lak eller andet.

Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling

En gulvafhøvling er en ‘grovere’ proces end en gulvafslibning, og bruges kun i ekstreme tilfælde hvor den gamle overfladebehandling er meget genstridig og svært at få af med en almindelig gulvafslibning. Der bruges en ‘guvlhøvl’ som har en valse med en masse knive som høvler gulvet op til 4 mm ned, hvorimod gulvafslibning som fjerner 0,5 til 1 mm af trægulvets overflade. I langt de fleste tilfælde er en gulvafhøvling nok, når der blot skal fjernes ridser og gammel overfladebehandling. Er trægulvet meget hærget med dybe ridser og hakker, eller er gulvet meget ujævn med niveauforskelle så er en gulvafslibning ikke tilstrækkelig.

Hvordan udføres en gulvafslibning?

En gulvafslibning bruges til renovering af trægulve og gennemføres over en længere periode. Et trægulv afslibes mellem fire og fem gange, med sandpapir med forskellig grovhed. Der startes med at bruge de groveste sandpapir for at fjerne den gamle overflade og komme i dybden, og herefter bruges så en finere og finere sandpapir så den rette finish opnås. Herefter er den nøgne og rene træoverflade klar til en gulvbehandling med:

Hvilken bredbåndshastighed kan jeg få?

Internettet bruges i dag af mange vidt forskellige mennesker, til vidt forskellige ting. Derfor er det naturligvis også forskelligt fra person til person hvilket behov man skal have dækket. De mange anvendelsesmuligheder internettet har i dag, gør dog, at flere og flere skal have højere forbindelser og ikke kan klare sig med tidligere langsommere forbindelser. Dette er en ganske naturlig udvikling, som kommer i takt med eksempelvis lanceringen af digitalt tv, som i nogle tilfælde streames over internetforbindelsen. Især de unge bruger megen tid på internettet både på telefonen og computeren, hvor sociale medier trækker på en stor del af forbindelsen. Unge kan altså bruge timer på skærmen på at navigere rundt på Facebook, Instagram eller Twitter og chatte med venner, uploade billeder og dele de seneste nyheder og oplevelser med hinanden. Desuden bor vi generelt bare i et moderne samfund, hvor det er naturligt for os at vi deler musik, fotos og videoer af og med hinanden, og alle disse ting bliver uploadet gennem internettet – hvilket i naturens sag tager på internetforbindelsen. Man må nok erkende, at det heller aldrig har været så let som det er i dag, at følge med i sit yndlingsprogram eller yndlingsserie, hvor de nymoderne tjenester som Netflix, HBO og Viaplay blandt andre, tilbyder online streaming af serier, programmer og film, hvilket vil sige, at man kan sætte sig ned og se lige præcis hvad man har lyst til, når man har lyst til det. Og så er det endda i højopløsningskvalitet. Disse online film- og tv tjenester forbruger store mængder data på ens internetforbindelse, og det kræver derfor en veletableret forbindelse at køre dette gode supplement til almindelig tv.

Alle mennesker er forskellige og det gælder også når det kommer til hvilken bredbåndsforbindelse man bør vælge. Først og fremmest skal man undersøge hvor mange enheder, der normalt skal være koblet til internettet. Er man en del af en stor familie eller et kollektiv, hvor man skal dele internetforbindelsen med mange medlemmer med hver sin computer og smartphone og andre apparater, der har mulighed for internettilslutning, kræver det allerede her en vis forbindelse for at kunne håndtere alle disse enheder, og stadig yde en problemfri forbindelse for den enkelte. Hvorimod hvis man bare er sig selv og sin kæreste, er det ikke sikkert man behøver en forbindelse, der inkluderer store mængder data. For det andet afhænger valget af ens internetforbindelse i høj grad af, hvad man bruger den til. For nok kan man kun være sig og selv og sin partner, men hvis man begge ser film på Netflix hver dag, uploader billeder eller videoer på nettet i forbindelse med sit studie eller arbejde, eller blot taler med en ven eller familiemedlem i udlandet over Skype, kan man i tvingende grad få brug for en hurtig og stor internetforbindelse. I det store hele, afhænger valget af internetforbindelsen altså af to ting: hvor mange enheder skal være tilkoblet internettet og hvad skal det bruges til?

De forskellige typer internetforbindelser varierer selvfølgelig en smule fra udbyder til udbyder, men normalt er det forholdsvist standardiseret hvor hurtige bredbåndsforbindelserne er. Den mindste tilgængelige hastighed løber helt ned til 1-2 megabit, hvilket udelukkende henvender sig til dem, der bare benytter internettet som en måde at tildrage sig oplysninger på. Dette kunne være en ideel forbindelse til ældre mennesker, der typisk blot skal slå et par ting op på nettet, særlig i disse tider hvor flere og flere offentlige og private ydelser bliver digitaliseret såsom post og bank. Herefter bevæger hastigheden sig op imod 5 megabit, som stadigvæk er målrettet til dem, der blot benytter internettet hver dag til at betjene netbank, e-boks og sende nogle jobrelaterede e-mails fra.

En af de mest anvendte og populære forbindelser er 10 megabit forbindelsen, der henvender sig til studerende eller unge par der arbejder, som har brug for internettet i forbindelse med uploading af opgaver og projekter til studiet eller arbejdet, og som ønsker at nyde og se film på nettet i weekenden. Her er plads til lidt af det hele i ny og næ, og forbindelsen koster som regel omkring 199 kr. månedligt. Denne pris er fastlagt hos de fleste udbydere, hvor priserne for de henholdsvis under- og overliggende hastigheder i større grad svinger fra udbyder til udbyder. Er man en familie med ældre børn, der har smartphone, computer og tablet, og jævnligt streamer film og serier online og benytter sociale medier på daglig basis, kan næste skridt være en 20 eller 30 megabit forbindelse. Her kan alle familiens medlemmer se forholdsvis meget film og benytte Facebook og Twitter ligeså tosset man vil, men det skal bemærkes, at der stadig er en begrænsning, som dog nås af de færreste personer. I den helt tunge ende er 50 og 100 megabit forbindelserne, som er rettet mod dem, der måske i kraft af det de lever af, skal uploade store mængder film eller billeder på nettet, og køre programmer, der suger store mængder data ud af forbindelsen.

Se priser og hastigheder sammenlignet på Internetportalen – så får du den bedste løsning til billigste pris.

Pris Billige Mobilabonnementer

At tænke sig at man kunne få mobilabonnementer incl flere timers tale, og data nok til både at streame film og musik for under 100 kroner om måneden, var helt utænkeligt bare få måneder tilbage. Men heldig vis for forbrugerne er det mobile market noget der altid ligger i skarp konkurence, og er med til at trykke mobil priserne helt i bund.

Som inden for computer verden generelt så ser vi at praformence går op og priserne ned, sådan er det også inden for mobiltelefoni. Prisen går ned, og der kommer mere og mere taletid og data mængder med i prisen.

For nogle år siden, så vi priser på SMS beskeder på 1 og 2 kroner på besked. Dette er helt uhørt i dag, hvor et hvert mobilabonnement med respekt for sig selv, indeholder fri SMS og MMS.

Sammenligner man priserne for hvad SMS og MMS koster at inkluderer i et mobilabonnement så ligge prisen typisk vis på + 20 kroner. Så alt andet en at et mobilabonnementer hvor det er med i prisen kan dårlig svare sig.

Se alle priserne på worldvision.dk