Hvem er Vejen til arbejdsmarkedet MINDSHIFT

Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT er anden aktør som arbejder med at få ledige kontanthjælpsmodtagere i job. Dernæst hjælper vi flygtninge i job. Derudover hjælpere vi ledige akademikere med rådgivning ift. karriere og utraditionel jobjagt.

Vi i MINDSHIFT vægter kvalitet fremfor kvantitet i service til virksomhederne, jobcentrene og borgerne. Konkret betyder det, at vi ikke tager imod opgaver hvis substans eller volumen vi ikke kan levere på niveau med vores kvalitetsstandarder.

Hvad kan vejen til arbejdsmarkedet MINDSHIFT gøre for jer som jobcenter?

I MINDSHIFT har vi en bred jobværktøjskasse, som alle er til det samme formål at bygge bro mellem jobsøgende og arbejdsmarkedet. I MINDSHIFT finder vi den rette løsning igennem sparring med borgeren, som er fulgt op med en kompetenceafklaring, derefter matcher vi borgeren med vores brede netværk af virksomheder og finder således et skræddersyet job til den enkelte borger. Efter ansættelsen opfølger og evaluerer vi på følgende vis, efter hhv. første arbejdsdag, to uger og tre måneder. Således sikrer vi at fastholde ledige kontanthjælpsmodtagere i deres job.

Vi tilbyder også særlige jobrettede forløb til jeres flygtninge og vi kan hjælpe med at løfte opgaven med at få flygtninge i job , desuden har vi tidligere haft stor succes med at få flygtninge ind på arbejdsmarkedet. (se fx vores Facebook side for nogle succeshistorier med flygtninge)

https://www.facebook.com/436561626711963/photos/a.442180379483421.1073741828.436561626711963/442184776149648/?type=3&theater

Hvad kan vejen til arbejdsmarkedet MINDSHIFT gøre for virksomheder?

 

Vejen til arbejdsmarkedet MINDSHIFT står for hele rekrutteringsprocessen. Idet vi har en bred sammensætning af ledige kontanthjælpsmodtagere sikrer jer i med MINDSHIFT følgende:

  • en skræddersyet kandidat til jer, idet kandidaten har været igennem udvælgelsesproces
  • evt. mulighed for at afprøve kandidaten inden ansættelsen
  • evalueringsforløb så vi kan sikre os at alt går som det skal.

Hvad kan MINDSHIFT gøre for dig som ledig ?

Hvis du er ledig, kan du til hver en tid kontakte dit jobcenter, således vi kan få etableret et samarbejde med din sagsbehandler og dit jobcenter så du kan komme i job.Vi tilbyder som en ekstra service til ledige og jobcentre inspirationsdage om brancheskift og karriereveje, hvor du som ledige kontanthjælpsmodtagere kan komme ud til oplæg om forskellige brancher og deres jobåbningerPostet by mindshift2017 via AdSet linkbuilding network