I udkanten af Viborg finder du en vej ved navn Fabrikvej, som ligger i et industrikvarter med fabrikker, lagre og kontorer. Men mellem alle disse erhverv ligger det måske bedste supermarked i Viborg!

På Fabrikvej 2 finder du MENY Fabrikvej, som for nogle år tilbage skiftede fra kæden Dreisler til MENY. I den forbindelse blev butikken renoveret, og fremstår nu med stor kvalitet og professionalisme. Du er ikke i tvivl om, at du her kan få de absolut bedste fødevarer i Viborg!

Med sin egen slagter- og delikatesse er du sikret den bedste kvalitet – og altid helt friske fødevarer. Derudover finder du frisk fisk, frugt og selvfølgelig almindelige fødevarer. Der er noget for enhver smag – og til både den daglige aftensmad eller til selskabet for 100 personer!

Udover det almindelige supermarked i Viborg kan MENY Fabrikvej også hjælpe dig med Mad ud af huset i Viborg og omegn. Ingen opgave er for stor, og kun fantasien sætter grænser for menuen. I kataloget kan du se nogle foreslåede menuer, men intet er umuligt! Vi leverer maden ud til dig, hvis du ønsker dette.

Hvorfor ligge ude midt i et industrikvarter? Fordi, at det er her, du arbejder! Når du har fri fra arbejde, er der intet, du mindre vil, end at skulle til at ind i byen, finde en parkeringsplads, forbi en masse mennesker, og derefter ud af byen igen i myldretrafikken! Hos os kan du køre direkte ind på vores store parkeringsplads, gå ind og handle, og køre hjem igen – uden at køre en omvej eller i myldretrafik, for vi ligger, hvor du arbejder!

Er du til vin? Så kan vi også hjælpe dig her! Vi har vores helt egen vinafdeling, hvor der er noget for enhver smag! Der er dyr vin, der er billig vin. Til fest og til hverdag. Vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du ønsker idéer til festen eller vin til maden.

Gavekurve kan vi også hjælpe dig med. Vi laver gavekurve til ethvert arrangement og med præcis dine ønsker. Vi laver også rene vinkurve, hvis dette ønskes. Alt dette kan bestilles direkte fra vores hjemmeside, hvor du kan indtaste afhentningstidspunkt, beløb samt ønsker. Så får du besked, når den færdige gavekurv kan hentes i Viborg – bliver det lettere?

Vi står klar til at hjælpe dig i MENY Viborg på Fabrikvej, 8800 Viborg, hvor du finder alt, som du skal bruge! Du kan handle hos os hver dag fra 7.00 til 20.00. Har du brug for rundstykke eller morgenkaffe på vej til arbejde, kan vi selvfølgelig også klare dette i vores kiosk.

Købmanden står altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker hjælp eller har spørgsmål. Du er altid velkommen i MENY Viborg, Fabrikvej! Vi ses på Fabrikvej 2, 8800 Viborg!Postet by kennethhede via AdSet linkbuilding network