Professionel kloakmester og smedemester
kloakmester er en professionel, autoriseret kloak- og smedemester beliggende i Havdrup. Det blev etableret af Lars Hardis, som har over 30 års erfaring som smed, og han har de seneste 5 år specialiseret sig i kloakarbejde. Der tages i mod alle opgave på Sjælland. Virksomheden har værktøjet og kompetencer til at varetage en lang række opgaver, hvorfor virksomheden fungerer som en dygtig samarbejdspartner. Der beskæftiges også med rottebekæmpelse, hvor der arbejdes med rottespærer. Virksomheden tager i mod henvendelser på mail, telefon eller kontaktformularen på hjemmesiden.
Kontakt virksomheden for et uforpligtende tilbud!
Her kan kunden få et uforpligtende tilbud på det givne projekt. Fordelen er, at man som kunde kun har én kontaktperson gennem hele forløbet. Vores arbejdsopgaver bliver altid udført til punkt og prikke, og vi sørger altid for at der er ryddet op når vi forlader kunden. Vi arbejder både inden for erhverv inden for privat.
Har kunden et hasteproblem, kan vi rykke ganske hurtigt ud – uanset hvilke problemer der foreligger. Kundeservice er et vigtigt element af processen. Der bruges alle ressourcer for at tilfredsstille kunden – kunden forlades ikke før, at de er tilfredse med det udført arbejde.
Autorisation er vigtigt hos kloakmester
Som en del af vores arbejde, går op i at det bliver fuldført af en autoriseret fagmand. Dette er vigtigt, da der kun må arbejds i kloakken af vaccinerede og professionelle kloakmester. Dertil skal der udfyldes papirer på arbejdet. Der arbejdes med det korrekte værktøj, for at kunne udføre arbejdet så effektivt som muligt. Der benyttes specielt kamera til at identificere potentielle fejl – fx brud på rør, rotter eller andre generelle fejl. Vi kan også ændre gang på regnvand/spildevand.
Smedearbejde

I smedearbejdet har virksomheden diverse, nødvendige certifikater. De har mest arbejde i stålkonstruktioner, hvor de bl.a. kan tilbyde hjælp til:

Beslag, beslag til altaner/terrasser.
Opsætning af trapper og bygning
Opbygning af trapper
Svejsning af søjler og bjælker

Der tilbydes også meget mere..

Rottebekæmpelse
Vigtigheden af at benytte en professionel rottebekæmper kan ikke understreges. Det er vigtigt at man ikke selv bevæger sig ned i kloakken, da der kan være mange sygdomsfare forbundet. Grundlæggende betyder det, at man ikke selv må ordne problemet. Dog kan man stadig forebygge problemet. Når først rotterne har fundet sin vej gennem hullerne, er det for sent. Her skal en autoriseret kontaktes. Man kan bl.a. selv forebygge ved at have rottespære.

Virksomhedens kontaktoplysninger:
Hovedgaden 17, 1
4622, Havdrup
Telefon: 40788127
E-mail: lars@lh-kloak.dk
http://lh-kloak.dk/

 Postet by LarsHardis via AdSet linkbuilding network