Sydkystens Sikringscenter /V Thomas Nielsen
– Professionel låsesmed

Professionel låsesmed
Sydkystens Sikringscenter V/Thomas Nielsen er en professionel virksomhed beliggende i Havdrup på Sjælland. Skal dit hjem eller din virksomhed sikres, gælder det om at finde en låsesmed med de rigtig kompetencer. Her handler det om at finde en låsesmed, der kan finde en skræddersyet løsning til netop din ejendom eller din virksomhed.
Sydkystens Sikringscenter blev etableret af Thomas Nielsen i 2002, med det formål at skabe gennemsigtige produkter og løsninger til private og erhverv. Thomas erfarede efter sine mange år i branchen, at der kunne laves mere fleksible og bedre løsninger på markedet. Thomas bestræber sig altid efter at yde de bedste service til alle kunder – uanset omfanget på opgaven. Thomas er uddannet låsesmed og har over 20 års erfaring i branchen.

Vores brede service og installering omfatter bl.a.:

  • Rukoløsninger
  • Sikring til pengeskabe og andre værdigenstande
  • Ekstra låse
  • Sikring af yderligere låse
  • Adgangskontrol
  • Tyverisikringer
  • Sikringsgitre samt forstærkning af døre

Lidt om vores services og produkter – undgå ubudne gæster med en prof. låsesmed

For at sikre den bedste sikring af din ejendom er ordentlig adgangsontrol essentiel. Denne slags kontrol kan sikre adgange til små og store bygninger, parkeringspladser og div. andre områder, hvor man ønsker begrænset passage. Vi har sjældent opgaver der ligner hinanden – og vi har efterhånden ageret låsesmed i mere end 13 år. Vi er derfor den ultimative sparringspartner til at opføre adgangskontroller på din ejendom.
Optimer din egen sikkerhed med en låsesmed:
Der findes et meget stort udvalg af elektroniske og automatiske former for adgangskontroller. Herunder kan der nævnes adgangskort eller nøglebrikker. Fordelen ved dette, er at man via systemet kan identificere hvem der passere adgangskontrollen. Herunder er fordelen, at systemet ikke kan kopieres!

Hvis du er i tvivl om hvordan du kan tyverisikre din ejendom bedst, så tøv ikke med med at kontakte Sydkystens Sikringscenter. Vi har den lange erfaring alle kompetencerne med alle løsninger, både til private hjem, mindre og større virksomheder samt insitutioner. Vi bestræber os efter at levere kvalitet og tryghed i vores arbejde. Du kan forvente professionel rådgivning og vejledning, om hvorvidt du kan få din ejendom sikret.

Vi tilbyder naturligvis også helt almindelige rukoløsninger!
Alle rum der er sikret med ruko løsninger, er sikre løsninger. Vi har en bred erfaring inden for Ruko, og kan tilbyde mange alsidige løsninger. Ruko er den mest anvendte løsning i Danmark – og det er ikke uden grund.

Låsesmeden giver gerne et godt tilbud på at installere og servicere din ejendom. Vi tilbyder vores ekspertise lige fra Køge bugt til Roskilde fjord. Med et domicil i Havdrup kan vi tilbyde fleksible løsninger, da der ikke er lang transport tid. Du kan kontakte os på vores telefon, eller du kan bruge formularen på vores hjemmeside. Vi sørger for at levere vores produkter til konkurrencedygtige priser – og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Sydkystens Sikringscenter ApS – Professionel låsesmed
– Forhandler og montør af Ruko

Info@sydkystenssikring.dk
+45 29685121
Cvr: 26837324
Skolevej 34, 4622 Havdrup
ssikring@gmail.com

 Postet by thomasnielsen via AdSet linkbuilding network