Teambuilding spil er en god måde at få dit team til at arbejde bedre sammen. Derudover kan det være utrolig hyggeligt at lave noget med sine kollegaer som nødvendigvis ikke er arbejdsrelateret. Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige aktivitet, som passer til typen af de ansatte. Her er nogle forslag til aktiviteter til en dag med teambuilding:

 

Frivilligt arbejde

At sætte tid af til at støtte en god sag er ikke kun godt for sjælen, men det er også en god måde for de ansatte at samarbejde om en hel anden type opgave end de normalt gør. Det kan være alt lige fra at hjælpe med at bygge ting på en offentlig legeplads til at samle penge ind til et velgørenhedsorganisation.

Friluftscenter med rappelling eller paintball

Sammen kan man tage ud på et friluftscenter, hvor de ansatte kan prøve kræfter med fx rappelling, paintball eller forhindringsbaner. Hvis de ansatte inddeles på små hold, vil der også skabes lidt intern konkurrence.

Kajak / Kano

Hvis du ønsker at teambuilding skal foregå udenfor kan man tage ud og sejle i kano eller kajak. Det kræver samarbejde for at få kanoen frem. Der er flere steder i Danmark, hvor man kan leje kanoer og kajakker.

Trampolin Park

Der er ingen der siger at trampoliner kun er for børn. Det er sjov måde at få dagligdagens stress rystet af sig, og bringer det indre barn frem.

Gokart

Der er intet som en lille konkurrence der kan bringe en gruppe sammen. En adrenalinpumpende aktivitet som gokart er en fantastisk måde at få medarbejderne til at interagere med hinanden på en ny og sjov måde.

Madlavningskursus

Hvis man ønsker noget knap så action præget kan man tage på madlavningskursus. Det er muligt flere steder at leje en professionel kok, som kan undervise de ansatte, hvor man sammen tilbereder noget mad, som man nyder sammen efterfølgende. Man kan også opfordre de ansatte til sammen at finde på nye opskrifter. De ansatte kan i små grupper få nogle råvarer, som de derefter skal sammensætte til et helt måltid. Det kræver, at de ansatte kan arbejde sammen. 

Sportskamp

Inddel de ansatte i hold, som skal kæmpe mod hinanden i en bestemt sportsgren – det kan være noget så simpelt som fx rundbold. Det kombinerer både konkurrence og kammeratskab.

Brætspilsturnering

Her er en måde at træne dine ansattes konkurrenceånd uden at skulle forlade kontoret. Arranger en brætspilsturnering. Glem ikke at planlægge præmier til første, anden og tredjepladsen.

Latterkursus

Alle vil inden dagen er omme få ondt i kinderne af at grine og humøret vil være højt. Det er en uhøjtidelig måde at styrke sammenholdet på arbejdspladsen.

Team OL

De ansatte bliver inddelt i grupper, der skal symbolisere de forskellige lande. Herefter skal landene konkurrere mod hinanden i olympiske sportsgrene som fx atletik eller lignende. Der er fokus på sportsånden, kampgejsten og ikke mindst ære og resultater.

 Postet by ag via AdSet linkbuilding network