Begravelsesforretning Per Jensen – Din lokale bedemand

Begravelsesforretningen Per Jensen har beliggenhed i Køge og har mange års erfaring i branchen som bedemand. Virksomheden blev oprettet i 1932, hvor vi gennem mange år har stået for rådgivning af familier til de efterladte. De mange års erfaring har givet os et særligt indblik i de nære og lokale traditioner i Køge og omegn. For uden Køge og omegn tilbyder vi hjælp og rådgivning i byer som Borop, Ejby, Havdrup, Bjæverskov og Herfølge.

Som pårørende kan det være en af de sværeste perioder i ens liv – vi tilbyder derfor at møde de pårørende i deres eget hjem eller på kontoret i Køge, alt efter deres ønske. Vi tilbyder at tage os af en lang række praktiske opgaver, hvo vi ved den personlige samtale finder ud af, hvor meget og hvad vi skal hjælpe de pårørende med. Nogle praktiske opgaver som vi kan tage os af er blandt andet bestilling af pynt til kiste, dødsannonce og gravsten hos en stenhugger. Alle ting og praktiske opgaver gennemgår vi med de pårørende i deres tempo, så de selv kan vurdere og bestemme hvor meget de vil involveres efterfølgende. Vi tager højde for både de pårørende og afdødes ønsker i forhold til om det skal være begravelse eller bisættelse, samt hvis der er yderligere ønsker til nogle ting.

Som pårørende giver det en vis tryghed og ro, at vi som bedemænd har styr på praktiske opgaver, da de pårørende i en hård tid som denne har mange andre ting at at tænke på. At være bedemand er en stor tillidssag, da de pårørende skal føle sig trygge og et godt førstehåndsindtryk er derfor meget vigtigt.

Nogle af de opgaver vi også hjælper de pårørende med er:

  • Digital indberetning
  • Kontakt il præst og kirke efter de pårørendes ønsker
  • Afhentning og iklædning af afdøde
  • Udsmykning af kirke og kapel

Hos Begravelsesforretningen Per Jensen har vi naturligvis egen rustvogn, som kører kisten til og fra højtideligheden.

Se og læs mere på vores hjemmeside: http://begravelsesforretningen.info/bedemand/

 

Om Begravelsesforretninge Per Jensen

Vi er en begravelsesforretning med flere generationers erfaring. Forretningen blev stiftet i 1932, og vi har de sidste fire generationer drevet begravelsesforretning i Køge.

Der melder sig altid en lang række spørgsmål, når man mister en af sine nærmeste. På kort tid bliver vores hverdag ændret radikalt, og vi skal tage stilling til en lang række ting og tage nogle svære beslutninger.

I en svær id er det derfor vigtigt med personlig og professionel rådgivning, hvor vi hjælper dig gennem gele forløbet. Du bestemmer selv, hvor meget du selv vil være involveret i de praktiske opgaver. Men vi gennemgår det hele med dig i dit tempo, så du har vished omkring hvilke opgaver, du skal tage stilling til og vi sammen finder en god løsning på det.Postet by Begravelsesforretning via AdSet linkbuilding network