Vi kan træne sving, øve med simulator, læse bøger, få undervisning, købe nyt udstyr, og alligevel er golf bare en utrolig svær sport.

Vi har lavet en liste, der kan hjælpe dig til at perspektivere dit forhold til golf. Det ikke er den mest opmuntrende liste for den gennemsnitlige golfspillere, men det er heller ikke pointen. Listen vil dog måske hjælpe dig til at forstå, at man ikke behøver at være god for at kunne nyde at spille golf. Man kan nemt blive frustreret over et spil golf, men når du indser hvor meget der skal til for at blive rigtig god til golf, så vil du måske erkende, at det ikke kan betale sig at blive frustreret.

 

Her er fem grunde til, at det er så svært at blive god til golf:

 

Golf kræver en god portion atletiske evner

I modsætning til hvad mange ikke-golfspillere tror, så består golfsving faktisk af en række komplekse bevægelser, der skal times helt perfekt. Dette kræver ikke kun, at de store muskler i arme og ben kan bøje og strække sig, men det kræver også en stor portion koordinering af hånd til øje. Det er temmelig indlysende (som med de fleste sportsgrene), at mange folk simpelthen ikke besidder den styrke og/eller koordinering, som er nødvendig for, at man kan blive virkelig god til spillet.

 

Golf kræver gode mentale evner

Som de fleste nye golfspillere ret hurtigt vil indse, så kræver en stor del af spillet en stærk psyke. Faktisk er der nok næsten lige så mange bøger dedikeret til den mentale side af golf som bøger, der er dedikeret til mekanikken i et godt sving. Det, som alle store golfspillere har til fælles (ud over deres perfekte swing) er, hvor gode de er under pres.

 

Golf kræver meget træning

Seks timer om dagen – det er, så mange timer den gennemsnitlige, håbefulde golfspiller træner for at perfektionere deres færdigheder. Så det er urealistisk at tro, at man kan blive rigtig god til golf, når man bare spiller i weekenden.

 

Golf er en dyr sport

Det er dyrt at købe køller og være medlem af en golfklub. Det er også dyrt at få undervisning, og det er derfor langt fra alle, der overhovedet har økonomi til at blive rigtig god til golf.

 

Golf kræver gode, gennemgående resultater

Hvis du har de atletiske evner, de rette mentale evner og er i stand til at finansiere og finde tid til fast træning, så kræver det stadig, at dit gennemsnitlige spil giver gode faste resultater. De bedste golfspillere (professionelle) har regnet ud, hvordan de får gode resultater igen og igen.

 

Hvis du har talenterne og tiden og ønsker at blive professionel golfspiller, så forfølg drømmen. For resten af os, så bør vi bare sætte pris på dette spil, fordi det er en sjov sport, der virker afstressende og giver god motion og frisk luft. Golf er et spil, som skal være sjovt at spPostet by ag via AdSet linkbuilding network