Er din tankeverden præget af en strøm af negativitet og tunge impulser? Går du tit og skælder lidt ud på dig selv, taler dine drømme ned eller bruger energi på at bekymre dig? Hvis du kan mærke at en væsentlig del af dit tankeunivers bliver brugt på tanker, som tager din energi og tager posuten fra dig, så er der noget du selv kan gøre  for at ændre dit mønster og få mere glæde, håb og positivitet ind i din hverdag. Her får du 3 helt enkle ting du selv kan starte med i dag.

Læg mærke til de ting, du værdsætter

Det første helt ukomplicerede træk, du selv kan tage, er at beslutte dig for at være opmærksom på de ting du er glad for, og som fungerer godt i dit liv. Lad dine øjne og ører trækkes mod dét, du er glad for, og som allerede i dag gør en positiv forskel i dit liv. Selvom der måske er steder i dit liv, hvor du er utilfreds, så er der samtidig helt sikkert også områder, hvor du egentlig godt kan ånde lettet op og være glad med dét, der er. Hvor er du tilfreds? Værdsæt det. Send en tak af sted ud i rummet, og mærk at du allerede er fyldt op af noget godt.

Læg mærke til de forandringer, du ønsker

Hvis der er nogle ting, som du kunne tænke dig at ændre, så læg mærke til det, men vær opmærksom på hvordan du forholder dig til dit ønske. Overvej om du kan forholde dig til dine utilfredsheder som en bøn i stedet for at kritisere dig selv for dit nuværende liv. Har du udfordringer i dit parforhold, så overvej at handle på det ved at f.eks. at opsøge parterapi i København. Hvis du længes efter praktiske forandringer i forhold til din sundhed, bolig eller arbejdssituation, så tag det første skridt og vær tilfreds med din indsats.

Tag valget

Det sidste skridt er det vigtigste, og måske er det i virkeligheden det skridt der afgør om du lykkes med at skabe mere positivitet i dit sind. Det sidste skridt er, at du skal kigge dig selv dybt i spejlet og spørge dig selv om du virkelig vil have mere positivitet i dit liv? Uanset hvor mange tricks og instrumenter du sætter i sving, så vil de ikke gøre andet end at bevise at de ikke virker, hvis du ikke dybest inde selv virkelig ønsker at gøre en forskel. Vil du gerne invitere glæden, meningsfuldheden og eventyret ind i dit liv? Måske er det ikke vanskeligere end at du tager beslutningen om at gøre det. Er det noget du drømmer om, men synes er svært at gøre i praksis, så kan det være en idé for dig at overveje at bruge en god psykoterapeut i København.

 Postet by TerapeutCoach via AdSet linkbuilding network